thanks sweetie ! :)

Explore it

Monday, 20 August 2012

Aidilfitri yang bahagia ♥

 Hai korang! macam mana raya anda sepanjang dua hari nie?
Seronok bukan ? mesti dah banyak dapat duit ni .
Harap semua bergembira ya , jangan sedih-2 tau ! :D


So kat bawah nie ada beberapa pictures yang sempat kitorang satu family snapp .
Apa tunggu lagi , jom usha gambar-2 nie .
Tapi sorry ya , tak banyak pun . ^_^


My Lovely Family ♥
My Everything ♥
Ini adik beradik saya dunia & akhirat :D
My Dad + My Mom  ♥
Ni la satu-satunya hero dalam family saya . Maklumlah , sorang je lelaki dalam siblings :p


Ok la , dah habis .Maaf ya , tak banyak mana gambar .Sengaja saya tak upload banyak .Takut terover pulak , hehe . :p


Hmm , hari nie dah masuk raya kedua .Memang seronok sangat .Esok saya akan bertolak ke Kemaman , beraya di sana .Rasa tak sabar pula ! :)


Oh ya , bagaimana dengan gambar raya anda?Jom share . :D

3 comments:

Blog 3 Dalam 1 said...

Tak sabarlah nak baca artikel awak yang seterusnya !!!! Cepat2 update kays ?? Best sangat blog ni hehe!! Blog 3 Dalam 1 Follow Sini Ye, Jangan lupa follow kami balik thanks ^^ Click sini

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/