thanks sweetie ! :)

Explore it

Chapter # 3

*sambungan daripada Chapter # 2 

20 tentang diri saya yang sebenar :
  • seorang yang suka menyampuk bila cakap dengan geng satu kepala . oowww --'
  • seorang yang suka cakap laju-laju . tak sampai 5 minit essay sudah habis dibaca .
  • seorang yang lambat pick up apa yang orang cakap . selalu je ' haa ... ? '
  • seorang yang suka buat kerja sorang-sorang .
  • seorang yang suka belajar di rumah daripada di sekolah .
  • seorang yang suka bila perlu mengajar sesuatu topik pada kawan-kawan . macam cikgu pula ~
  • seorang yang suka pada subjek geografi sejarah . atau dengan kata lain ,obses kowt ? hihi
  • seorang yang lemah dalam english . speaking  power tunggang langgang , i'm sorry mr koo =.=
  • seorang yang suka buat kerja melalui peta minda dengan pen colour-colour .
  • seorang yang suka menulis daripada mengira . owhh leceh la kira-kira nie . huhu
  • seorang yang bercita-cita nak jadi lawyer or pendidik.
  • seorang yang selalu 'dibuli' bila duk dengan geng-geng . apalah nasib badan .
  • seorang yang tak suka pada penipu . wtfish , paling pantang tu .
  • seorang yang tak suka pada perokok . maaf , smoker di luar sana .
  • seorang yang mudah mengalah . tak suka gaduh lama-lama .
  • seorang yang suka buat 'karipap' 'ketupat' bila duk dengan geng satu kepala . haha
  • seorang yang suka melukis . melalui lukisan , saya dapat sampaikan perasaan saya .
  • seorang yang gila novel . novel cintan-cintun koleksi penuh satu rak .
  • seorang yang suka bawa kereta laju-laju . 140km 100km ke atas wajib bawa . hehe , dah takut ?
  • seorang yang tak mendengar kata . bila dah kena baru nak fikir balik . huhu